Stijn en Nuria uit ‘Blind getrouwd’ verwelkomen tweede kindje

Stijn en Nuria, het koppel uit het eerste seizoen van Blind getrouwd, zijn vorige week de trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Ze kregen opnieuw een zoontje, Théodore, nadat ze achttien maanden geleden al Victor in hun gezin verwelkomden. Nuria beviel in de nacht van donderdag op vrijdag. Moeder en zoon stellen het uitstekend. Théodore meet 52 centimeter en weegt 3,9 kilogram. Volgens Nuria lijkt hij als twee druppels op zijn grote broer. “We zijn gezegend”, laat de fiere mama weten. “Moeder zijn van twee jongens is iets wat ik helemaal zie zitten. Ik prijs mezelf zo gelukkig met een fantastische man en twee schatten van zonen.”


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *