Paul de Leeuw op de koffie bij ‘De ideale wereld’

Een Nederlands onderonsje op Canvas: Jan Jaap van der Wal (39) krijgt Paul de Leeuw (57) als gast naast zich in De ideale wereld. Het is zes jaar geleden dat de komiek, zanger en brulboei nog op de Vlaamse televisie te zien was. De Leeuw presenteerde in 2012 en 2013 zijn eigen programma Manneke Paul op VTM en won daar een Vlaamse Televisie Ster voor beste entertainment voor. Na twee seizoenen zette VTM een punt achter de show. Officieel omdat de Leeuw de opnames niet kon combineren met zijn nieuwe theatertournee. Maar achter de schermen was er ook onvrede, omdat de Nederlander het vertikte om zich aan het draaiboek te houden. Ook zorgde Manneke Paul voor controverse, onder meer omdat De Leeuw enkele van zijn gasten live in de uitzending een joint liet roken.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *