Familie en vrienden van BV’s voor ‘Dancing With The Stars’: “Julie Vermeire kan heel onhandig zijn, zeker op hakken”

Vanavond is het zover: de eerste aflevering van een nieuw seizoen ‘Dancing With The Stars’. Terwijl de BV’s zich volop klaarstomen voor hun eerste optreden op de dansvloer, konden we de familie en vrienden van enkele deelnemers even spreken. Ook zij konden de voorbereidingen op het programma regelmatig van dichtbij volgen, en dat bracht enkele leuke anekdotes naar boven. “We hebben met zijn tweeën gelachen toen ze gevallen was op training”, aldus een vriendin van Julie Vermeire. “Ze heeft toen ijs op haar voet moeten leggen. Julie kan heel onhandig zijn, zeker op hakken.”


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *