Enkel doorzichtige tassen toegelaten op concert Ariana Grande: “Uitzonderlijke maatregel”

Ariana Grande, popster en tieneridool, komt morgen naar het Sportpaleis. Maar fans zijn beter voorbereid op een ingrijpende veiligheidsmaatregel. “In het hele gebouw mag geen tas binnenkomen die niet doorzichtig is”, zegt Peter Dobbels, hoofd Veiligheid van de zaal vrijdagavond. “Dat betekent dat we enkel plastic zakken zullen toelaten die 100% doorzichtig zijn. Een heel uitzonderlijke maatregel, die we hier voor het eerst zullen toepassen. Al begrijpen we de omstandigheden wel.” Twee jaar geleden blies een terrorist zichzelf op in Manchester. Er vielen toen 22 doden. “Omdat de bom werd binnengesmokkeld in een rugzak, mogen er nu dus geen tassen binnen.”


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *