Nieuwe trailer ‘It Chapter 2’ bezorgt kijkers slapeloze nachten

In september komen liefhebbers van horrorfilms en Stephen King weer helemaal aan hun trekken in de bioscoop met It Chapter 2. Het tweede deel van de prent is volgens Bill Hader, een van de volwassen ‘Losers’ in de film, een “epische horrorfilm” met spectaculaire stunts en talloze bloedstollende scènes. Jessica Chastain, die de volwassen versie van Beverly Marsh vertolkt, lichtte ook al een tipje van de sluier en onthulde dat er een bepaalde scène “meer nepbloed is gebruikt dan ooit tevoren”. De makers van It Chapter 2 vonden dus dat het hoog tijd is om een nieuwe trailer te lanceren en talloze kijkers slapeloze nachten te bezorgen met de angstaanjagende clown Pennywise.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *