De grote Laurent-show: discussie met Astrid, ongegeneerd bellen, op horloge kijken en geen handjes schudden

Prins Laurent had zondag duidelijk geen zin om de nationale feestdag te vieren met zijn familie. Tijdens het défilé hield hij zich allesbehalve aan de regels, wat volgens onze royaltywatcher de reden is van zijn populariteit. “Hij kleurt buiten de lijntjes van wat de etiquette voorschrijft. Dat heeft (een deel) van het volk graag”, aldus Wim Dehandschutter. “De koninklijke familie mag op een dag als deze blij zijn met een prinses als Claire. Het Zwitserland van de Belgische monarchie. Blijft pal achter echtgenoot prins Laurent staan en houdt tegelijk de banden met de schoonfamilie warm.”


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *