Belgische minister van Milieu stemde als quasi-enkeling tegen Europese energiedoelstellingen: “Gebrek aan ambitie”

Waarom heeft België tegen een scherpere Europese doelstelling op het vlak van energie-efficiëntie gestemd en wat was de positie van Vlaanderen? Over die vragen heeft het Vlaams Parlement woensdag urenlang gedebatteerd. Volgens oppositiepartijen Groen en SP.A getuigt het Vlaamse standpunt van een gebrek aan ambitie. Een kritiek die Vlaams minister-president Geert Bourgeois niet pikte. Zijn minister van Energie Bart Tommelein (Open VLD) moest wel toegeven dat hij zelf “niet zo gelukkig” was met het feit dat er tegen de scherpere ambitie op het vlak van energie-efficiëntie is gestemd.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *