Met één verkeerde druk op de knop konden alle verkiezingsresultaten zondag gewist worden

“DE USB-STICK NIET FORMATTEREN!!!!!!”: een duidelijke boodschap in kapitalen en met maar liefst zes uitroeptekens. Zo werd op de website Vlaanderenkiest.be gewaarschuwd voor het risico dat de verkiezingsresultaten verwijderd kunnen worden door één verkeerde druk op de knop. De waarschuwing kwam er voor alle 163 gemeenten waar digitaal gestemd kan worden, al zou het euvel ondertussen al verholpen zijn.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Met één verkeerde druk op de knop konden alle verkiezingsresultaten zondag gewist worden

“DE USB-STICK NIET FORMATTEREN!!!!!!”: een duidelijke boodschap in kapitalen en met maar liefst zes uitroeptekens. Zo werd op de website Vlaanderenkiest.be gewaarschuwd voor het risico dat de verkiezingsresultaten verwijderd kunnen worden door één verkeerde druk op de knop. De waarschuwing kwam er voor alle 163 gemeenten waar digitaal gestemd kan worden, al zou het euvel ondertussen al verholpen zijn.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *