Twee vrouwen voor rechter nadat ze medereiziger uitschelden voor “zwarte aap”

Twee Brugse vrouwen staan in de strafrechtbank terecht voor racistisch geweld op een Lijnbus. Ze zouden een medereiziger hebben uitgescholden voor “zwarte aap”. Het openbaar ministerie eist zes maanden celstraf voor allebei.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Twee vrouwen voor rechter nadat ze medereiziger uitschelden voor “zwarte aap”

Twee Brugse vrouwen staan in de strafrechtbank terecht voor racistisch geweld op een Lijnbus. Ze zouden een medereiziger hebben uitgescholden voor “zwarte aap”. Het openbaar ministerie eist zes maanden celstraf voor allebei.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *