Onze man keek naar De Boxy’s: “Weinig beklijvend, maar beter dan slordig in elkaar gedraaide voorganger”

De karikatuur is nooit ver weg bij Kristof en Stefan Boxy, de culinaire tweeling die in 2015 voor het eerst het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant kwam opvrolijken. De twee kregen hun eigen programma op Vitaya, zonder veel succes: Boxy & Boxy was een slordig in elkaar gedraaid onding dat werkelijk nergens over ging: de tweeling werd elke week bij een BV gezet, verbaasde zich over de leefwereld van die BV en maakte bij wijze van apotheose een hapje klaar. Mijn geheugen pijnigend kan ik me van dat hele programma één ding herinneren: dat een van de Boxy’s Zjos zei tegen Josje van K3: televisie kan soms écht gebakken lucht zijn.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *