‘Nieuwsjagers’ gunt u een unieke inkijk op onze redactie: “Het is soms écht sprinten naar de deadline”

Topdokters maakt dinsdagavond op Vier plaats voor Nieuwsjagers, waarin Woestijnvis bij onze krant de race tegen de deadline volgt. In de eerste aflevering springt reporter Kim op het vliegtuig na een aanslag in Barcelona. Op de redactie gaat collega Dirk op zoek naar de identiteit van het Belgische slachtoffer, terwijl nieuwschef Tom en hoofdredactrice Liesbeth de gebeurtenissen minuut per minuut opvolgen. Gerechtsjournalist Pieter onderzoekt of twee meisjes in de handen van tienerpooiers zijn gevallen. Regioreporter Peter baant zich een weg tussen de hoeden en paarden op Waregem Koerse. We stellen de zes nieuws­jagers uit de eerste aflevering aan u voor.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *