Het einde lijkt nog niet in zicht voor FC De Kampioenen: vierde film op komst

Er zijn gesprekken aan de gang over een vierde film rond FC De Kampioenen. Scenariste en actrice An Swartenbroekx zegt dat er wel degelijk een kans bestaat dat er een nieuwe film komt. Acteur Herman Verbruggen bevestigt dat. “We zitten in de fase waarin over een vierde bioscoopfilm wordt gepraat. Als je ziet dat FC De Kampioenen 3: Forever bijna 600.000 bezoekers heeft gehaald, dan spreekt het voor zich dat over een nieuwe film wordt nagedacht. Met zo’n stevige bezoekersscore mag je ervan uitgaan dat er nog altijd een publiek voor is. Blijft natuurlijk de vraag of de acteurs een volgend filmavontuur zien zitten. Momenteel wordt bij iedereen naar de interesse gepolst en ik heb de indruk dat de sfeer positief is.”


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *